Ensituntuma

Tänään se sitten saapui. Ensituntuma yllätti: Puhelin on yllättävän kevyt, ohut ja käteen sopiva verrattuna moneen muuhun älypuhelimeen. Tässä menee muutama päivä / ilta ennenkuin laite on ajettu sisään ja sopivat softat valittu. Testaamme mm. miten Asus PadFone 2 soveltuu erilaisiin käyttötarkoitukseen niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöönkin. -Pysy "linjalla" ja seuraa testiraporttejamme, joita pitäisi tulla kymmenisen kappaletta. Testaajina on Pelilukion opiskelijoita ja opettajia.


Laitteen mukana tuli suojalaukku, joka taipuu myös tabletin tueksi.

Vaikka kyseessä on loppuvuodesta markkinoille tullut laite, heti käyttöönoton yhteydessä tarjottiin jo uusia päivityksiä niin itse järjestelmään kuin ohjelmistoihinkin.

Älypuhelin telakoidaan tabletin taakse, jolloin puhelimen yhteys ja ohjelmat ovat käytettävissä. Toki tarjolla on myös Wi-Fi -mahdollisuus, jos langaton verkko on käytettävissä.

Itse asiassa homma toimii niin, että ilman puhelinta tabletti on hyödytön. Mutta toisaalta - puhelinhan joutaa ollakin telakoituna tablettiin, sillä puhelinta voi käyttää myös tabletin kautta: kaiken minkä teet puhelimella, voit tehdä myös tabletilla. Tabletti toimii myös puhelimena. Kätevää.

AsusPadFone 2:ssa on jo valmiina ohjelmat esim. tekstinkäsittelyyn, taulukkolaskentaan, esitysgrafiikkaan, kuvankäsittelyyn, videoeditointiin ja moneen muuhun tarkoitukseen.

Google Play -kaupasta lataillaan sitten lisää ilmaisohjelmia, pelejä ja muuta hyödyllistä.

Kaiken kaikkiaan näyttää lupaavalta vehkeeltä!


2 kommenttia:

  1. Jostaki syystä himottaa saada käsiin nuin mahtavan näkönen vehe :D

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Mutta hankintaa tehdessä kannattaa olla kuitenkin tarkkana, nettikauppojen sivuilla esitellään sulassa sovussa 32 ja 64 gigaisia versioita + telakkaa, joka ei kuitenkaan välttämättä sisällykään hintaan! Hinnat 499,- 699,- 899,- luokkaa.

    Jos haluat SEKÄ älypuhelimen ETTÄ telakan, varmista että valitset 2 in 1 -version!

    VastaaPoista