tiistai 5. helmikuuta 2013

Padfone 2 viihdekäytössä

Asuksen uusi Padfone2 soveltuu mainiosti viihdekäyttöön. Sen tarkka näyttö ja hyvä äänentoisto takaavat mahtavan viihdekokemuksen. Sovellukset ovat helposti saatavilla Google Play-kaupasta joka on jo ennestään tuttu kaikille Androidin käyttäjille. Laite on todella helppokäyttöinen, joten laite sopii hyvin kaikenlaisille käyttäjille. Tabletti käyttää puhelimen SIM-korttia, jonka avulla säästyt toisen datapaketin ostamiselta. Huono puoli tässä on se, että tabletti ei toimi ilman puhelinta.

Laitteeseen saa Netflixin tai vaikkapa Youtube-sovelluksen. Näiden sovelluksien avulla elokuvien ja muiden videoiden etsiminen on entistä helpompaa. Mutta jos oletkin musiikki-ihmisiä, laitteeseen on myös saatavilla Spotify, tai sitten voit siirtää musiikkia laitteeseen tietokoneeltasi. Laitteen saa 16Gt:n, 32Gt:n tai jopa 64Gt:n versiona, joten tilaa riittää sitä mukaa kuin rahaa riittää. Padfone sopii erinomaisesti myös matkoille. Se on todella kevyt (kokonaispaino alle 700 grammaa) ja mahtuu todella pieneen tilaan. Siinä on kestävä akku, joka ei ihan heti lopukkaan. Asus Padfone2 saa myös toimistotyö sovelluksia, joten Padfone2 sopii kiireisille työntekijöille

Puhelimen takakamera on 13 Mpx ja mielestämme tarkka kuvanlaatu takaa suhteellisen hyviä kuvia ja videopätkiä ainut huono puoli kamerassa on, että kun asetat puhelimen padiin kuvanlaatu näyttää heikkenevän. Kummassakin laitteessa on edessä 1 megapixelin kamera.

Kaikenkaikkiaan Asus Padfone2 on kätevä laite niille, jotka käyttävät tablettia ja puhelinta päivittäin.

Aki Rautava, Sampo Keränen / PL12


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti