torstai 24. tammikuuta 2013

Asuksen PadFone 2 Opiskeluun

   Oli päivän testissä tämmöinen Asuksen PadFone 2, joka oli erittäin positiivinen yllätys. Aluksi ajatteli miten tämmöinen tapletti kännykkä yhdistelmä voisi toimia, mutta hyvin käytännölliseksi tuo kumminkin ilmeni. en ollut ikinä nähnyt edes Asuksen kännykkää, mutta Androidin käyttöjärjestelmän kanssa kännykkä oli erittäin laadukas ja käteen sopiva.

   Opiskeluun PadFone soveltui laajan sovellus valikoiman ja nettiselaimen avulla erittäin hyvin. Sillä pystyi kätevästi hakea tietoa netistä tai vaikka kääntää vaikean sanan, jonka etsiminen kirjasta olisi ollut hankalaa ja hidasta. Muistiin panojenkin tekeminen on helppoa, mutta erillisen näppäimistön hankkiminen helpottaa vielä huomattavasti. Myös kuvien ottaminen on helppoa ja nopeaa. Kuvia pystyy myös helposti editoimaan, joten tietokonetta siihenkään ei tarvitse käyttää.

   Minä ainakin olisin valmis ostamaan tämän laitteen ja suosittelen laitetta kaikille. Huonoja puolia oli lyhyt latausjohto ja se että näyttö täyttyi äkkiä sormenjäljistä. Olisi ollut mukavaa testata pidempääkin ja en tiedä olisiko mielipiteeni muuttunut pidemmän testiajan myötä, mutta viihdyttävä ja kätevä laite tämä PadFone on!

Testaaja: Lassi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti