sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Padfone 2:n sovelluskäyttö

Testasimme Asuksen Padfone 2:sta päivän ajan erilaisten  sovellusten käytössä, ja täytyy sanoa että sen sovellusvalikoima, sekä niiden helppokäyttöisyys olivat ensiluokkaisia.
Android käyttöjärjestelmä, sekä Google Play -kauppa takaavat laajan valikoiman sekä ilmaisia, että maksullisia sovelluksia. Laitteen suuren näytön ansiosta sovelluksia on helppoa ja selkeää käyttää.

Laitteessa on 13 megapixelin kamera, joka ei oikein täyttänyt odotuksia. Kuvat näyttävät hyvältä kännykässä, mutta tabletin näytöllä kuvat näyttävät epätarkoilta. Kamerassa on salamavalo, joka helpottaa pimeässä kuvausta.
Videotilassa kamera kuvaa 720p resoluutioista -videokuvaa ja tallentaa yllättävän hyvälaatuista ääntä. Kameralla on vaikea saada aikaan tasaista videokuvaa, sillä laitteessa ei ole kuvan vakautinta.


Kuvassa esillä Photoshop Express, jonka voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupasta. Laitteelle saatavilla valtavasti ilmaisohjelmia kuten Skype, WhatsApp sekä Andropas.

Laite on kaikenlisäksi yllättävän kevyt ja mukava pitää käsissä, joten sitä on helppo käyttää missä vain.
Yksi laitteen hyvistä ominaisuuksi on se, että tabletti lataa puhelinta kun se on telakoitu mikä tekee sitä
entistä kätevämmän.
Asus Padfone 2 sopii varmasti paljon matkustavalle henkilölle sen loistavan kuljetettavuuden sekä helppokäyttöisyyden vuoksi.

Testaajat: Matti ja Jami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti