tiistai 29. tammikuuta 2013

Valo- ja videokuvaus Padfone 2:llaKuvaussovellus
Sanottakoon aluksi, ettei minulla ollut paljon kokemusta kummankaan, älypuhelimen tai tabletin käytöstä ennen Padfone 2:ta, joten olkoon tämä valo- ja videokuvaksen ohella testi aloittelijaystävällisyydestä.

Koska Padfone 2 on suunniteltu tavalliseen arkikäyttöön, on siinä tietysti 13 megapikselin kamera, jolla saa otettua niin valo- kuin videokuviakin.

Laitteella saa otettua ihan kelpo otoksia. Eiväthän ne tietysti järjestelmäkameralle pärjää, mutta eihän laite pelkkään kuvaamiseen ole tarkoitettukaan. Esimerkiksi zoomatessa kuvasta tulee todella epätarkka.

Kameran asetuksista voi säätää mm. valkotasapainoa, kirkkautta ja ISO:a. Kuvaa ottaessa voi valita myös erillaisia tehosteita.

Phtoshop Express
Laitteeseen saa myös ladattua joitakin kuvankäsittely ohjelmia, kuten Adoben Photoshop Expressin. Niillä kuvaa voi rajata, lisätä efektejä, muuttaa kirkkautta ja kontrastia ja niin edelleen.

Laitteen käytönkin oppii varsin nopeasti, joten se sopii hyvin myös ensimmäiseksi tabletiksi.

Vaikken olekkaan suuri tablettien ystävä, on Padfone 2 mielestäni ihan kätevä kapine ja se soveltuu monenlaiseen käyttöön. Jos harkitsee ostavansa joko älypuhelimen tai tabletin tai vaikka molemmat, on Padfone 2 todella järkevä valinta.

Testaaja: Jussi Kärnä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti