keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Padfone 2 pelipuoli arvostelu


Padfone 2 oli testissä ja pakko sanoa, että se on kätevä puhelin johon on liitetty tabletti. Tabletti toimii kun puhelimentelakoi sen taakse.Silloin enimmät osat puhelimen ominaisuuksista tulee käyttöön tabletilla.
Tablet ei toimi ilman puhelinta telakoituna kiinni. Tablettimen kamera 5mp. ja tarkkuus on aika hyvä. Puhelimessa on 13mp. äänenen toisto on hyvä eikä video pätkinyt yhtään kun katsottiin sitä Youtubesta.

Pelaamisessa Padfone toimi yllättävän hyvin, koska kännykän neliydin
1.5ghz Krait, joka on tällä hetkellä markkinoiden parhaimmistoa älypuhelimien joukossa. Tabletin HD-tarkka näyttö ei ole liian tumma eikä kirkas. Puhelimen näytön (pixel per density) ppi on312. Akku asetuksia löytyy paljon ja Padfonen kesti kovassa käytössä ainakin 1 kokonaisen päivän. Tablet ja puhelin ottaa kosketusta hyvin vastaan,
joten sillä voi hyvin pelata pelejä tai surffata netissä.


Android kaupasta saatavat peli sovellukset toimii hyvin, pelit eivät pätki
ja ne toimivat sulavasti vaikka ne tulevatkin puhelimen kautta. Asusksen
versio Android 4.1.1 on sulava käyttöjärjestelmä. Muihin android puhelimiin verrattuna esim. Samsung Galaxy S3 vertailussa Padfone 2 on selvästi parempi.

Googlen Play kaupasta löytyy monia sovelluksia ja pelejä jotka ovat hyviä viihdekäyttöön, opiskeluun, toimistotyöhön jne. Puhelimella pystyi hyvin käyttämään eri sovelluksia ja pelejä. Rovion Angry Birds peli toimi moitteettomasti ja sulavasti.

Huonoa puhelimessa oli lyhyt ja helposti rikki menevä laturin johto ja puhelimen ja tabletin mukana olisi hyvä tullaa erillinen näppäimistö, koska sen omaa näppäimistöä on vaikea käyttää. Olisi aika hyvä asia, jost tabletti toimisi ilma puhelintaa.

Meidän mielestä Padfone 2 oli yksi parhaista käyttämistämme tableteista ja ensimmäinen tabletti puhelin, jota olimme käyttäneet.


Testaajat: Aleksi Pellikka ja Roope Haverinen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti