maanantai 14. tammikuuta 2013

Asus PadFone 2:n esittely

PadFone 2 on täysiverinen 4.7" Android™ -älypuhelin joka kätkee sisälleen markkinoiden parhaat tekniset ominaisuudet. Se on telakoitavissa ainutlaatuiseen PadFone 2 Stationiin joka muuntaa sen kevyeksi ja edistyneeksi 10.1" neliydinsuorittimella varustetuksi tabletiksi joka tukee 4G -verkkoa.

Super-puhelin joka on super-tehokas
1.5GHz Qualcomm® Snapdragon™ S4 Pro -neliydinsuoritin ja 2GB keskusmuistia takaavat PadFone 2:n uskomattoman suorituskyvyn niin älypuhelin- kuin tablet -tilassa. Uusi 4.7" 1280 x 720 HD Super IPS+ -näyttö on varustettu naarmuja hylkivällä Corning® Glass -pinnalla ja se tuottaa terävän sekä yksityiskohtaisen kuvan jossa värit toistuvat tarkasti. Erittäin laajat katselukulmat ja 550nits kirkkaus tarjoavat lyömättömän katselukokemuksen myös ulkona.

Uskomattoman nopea korkearesoluutioinen kamera
Uusi 13-megapikselin, huippusuorituskykyinen kamera tallentaa uskomattoman yksityiskohtaisia kuvia ilman sulkimen viivettä. Sarjatallennustilassa voidaan tallentaa jopa 100 kuvaa erittäin nopealla 6 kuvaa / sekunti vauhdilla. Vastaavasti voit tallentaa videokuvaa, 1080p HD - 30fps tai 720p HD - 60fps, nopeudella.

Kuvaamista huonossa valaistuksessa helpottaa laaja f/2.4 aukko ja erityinen kuvasignaali-prosessori.

Erinomainen akkukesto
Myös akkukesto on erinomainen. PadFone 2:n 2140mAH akku on kapasiteetiltaan suurempi ja tarjoaa jopa 16 tuntia puheaikaa 3G-verkossa ja 13 tuntia surffausta WiFi -verkossa. PadFone 2 Stationin 5000mAH akku tarjoaa jopa 36 tuntia puheaikaa 3G -verkossa. Lisäksi PadFone 2 Stationin akku on kapasiteetiltaan riittävän suuri antamaan lisävirtaa myös PadFone 2:lle ja kolminkertaistaa akkukeston.

Uskomaton äänentoisto

Sekä PadFone 2 että PadFone 2 Station pitävät sisällään SonicMaster -teknologian joka tuottaa parhaan äänenlaadun jossa korostuvat parempi taajuusvaste ja äänen puhtaus. PadFone 2:ssa käytetty SonicMaster -teknologia on palkitun Waves:in (Technical GRAMMY Award®) hienosäätämä.

Helppoa jakamista ja tallentamista

50GB ilmainen ASUS WebStorage kahdeksi vuodeksi takaa, että PadFone 2 tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tiedon tallentamisen ja jakamiseen. Supernopeasta tiedonsiirrosta ja web-surffauksesta pitää huolen tuki jopa 42Mbit/s DC-HSPA+ -verkon ja 100Mbit/s LTE -verkon nopeuksille.

http://www.youtube.com/watch?v=04qO2XZ3UMc
http://www.youtube.com/watch?v=yjaZRKdyl4s
http://www.youtube.com/watch?v=DjpACIJkpQo&feature=youtu.be


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti